Yüksekova'da 2 bin öğrenci film izledi

Güncelleme Tarihi:

Yüksekovada 2 bin öğrenci film izledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2021 11:17

Yüksekova'da 2 bin öğrenci film izledi

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN/ YUKSEKOVA (Hakkari), (DHA)- HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, 'Büyük Kalplere Minik Dokunuşlar' projesi kapsamında yaklaşık 2 bin öğrenci için sinema etkinliği gerçekleştirdi. Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Komiseri Selman Beğde, çocukların mutlu olduğunu söyledi.
Yüksekova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin, mart ayından bu yana 7-18 yaş arasındaki çocuklar için başlattığı 'Büyük Kalplere Minik Dokunuşlar' projesi sürüyor. Milli Eğitim ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'nün de sağladığı destekle şu ana kadar yaklaşık 25 bin çocuğa yönelik çeşitli mesleki eğitimler, yurt gezileri, spor ve kültürel etkinlikler düzenlendi. Son olarak, imkanı olmayan ilk ve ortaokul öğrencileri için sinemada film izleme programı yapıldı. Okullarından alınan öğrenciler, araçlarla, Yüksekova Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi'ne getirildi. Birçoğu ilk kez sinemaya giden öğrenciler, burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael ve Şube Müdürü Cumali Kaya ile polislerle birlikte film izledi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Komiseri Selman Beğde, çocuklara yönelik etkinliklerinin süreceğini söyledi. Çocukların yaşadığı mutluluğa dikkat çeken Beğde, "Yüksekova Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak projemiz kapsamında 2 bin öğrencimize sinema etkinliği düzenledik. Bu etkinliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirdik. Bu proje neticesinde Yüksekova ilçemizde aile, okul ve eğitsel çevreleri dahil olmak üzere 25 bin kişiye ulaşma imkanını elde ettik. Önümüzdeki süreçte daha iyi, daha büyük projelerle Yüksekova’daki vatandaşımıza hizmette olacağız ve bu yönde çalışmalarımız olacaktır. Bu projenin hayata geçmesine ve en önemli desteği veren emniyet müdürümüze çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!