Şemdinli hayırsever iş adamı köye sağlık evi yaptı

Güncelleme Tarihi:

Şemdinli hayırsever iş adamı köye sağlık evi yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2021 15:58

Şemdinli hayırsever iş adamı köye sağlık evi yaptı

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN/SEMDİNLİ(Hakkari),(DHA)-HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesinin Irak sınırında bulunan Tekeli Köyü'ne hayırsever iş adamı Sabri Özel, sağlık evi yaptırdı. Tamamlanan sağlık evinin yakın zamanda faaliyete gireceği belirtildi.

Şemdinlili hayırsever iş adamı Sabri Özel, doğup büyüdüğü Şemdinli ilçesine çeşitli yardımlar yapmaya devam ediyor. Öğrencilere burs imkanı sağlayıp, ilçeye bir okulda yaptırırken, bu kez de ilçeye 16 kilometre uzaklıkta bulunan Tekeli Köyü’ne sağlık evi yaptırdı. Köy sakinlerini de mutlu eden sağlık evi bahçe düzenlemesiyle birlikte tamamlanırken yakın zamanda faaliyete gireceği belirtildi.

Köy sakinlerinden Muzaffer Akbaş, "Şemdinlili hayırsever iş adamı Sabri bey, fakirlere yardım edip köylerde eksiklikleri tespit edip yardımları yapıyor. Herkese bir faydası dokunuyor. Bu hizmetlerin diğer iş adamlarımızdan da bekliyoruz. Bu onun burada ilk hizmeti değil, son da olamayacak. Bizler bunu takdirle karşılıyoruz" dedi.

Köyde yaşayan Zehra Özkan ise köyleri için çok güzel bir hizmet olduğunu hem yaşlıların hem çocukların herkesin buradan faydalanacağını söyledi. Özkan, "Artık doktorumuz, hemşiremiz olacak. İhtiyacı olan vatandaşlarımız merkeze değil de hemen evlerinin bitişiğinde bulunan bu sağlık evine gelecekler" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!