Başkan Çimen: Şehrimizi marka kent yapacağız

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çimen: Şehrimizi marka kent yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 20:48

Başkan Çimen: Şehrimizi marka kent yapacağız

Haberin Devamı

Sinan UÇAR/GÜMÜŞHANE,(DHA) - AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen, seçim çalışmaları kapsamında 15 Temmuz Zafer Meydanı'nda düzenlenen konserde kent halkına ve öğrenciler seslendi.  Başkan Çimen, "Şehrimizi marka kent yapmak için mücadele ediyoruz" dedi.

Ak Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 15 Temmuz Zafer Meydanı'nda düzenlenen konserde vatandaş ve kent halkıyla bir araya gelen Başkan Çimen, 31 Mart’ta yapılacak seçim için destek istedi.

Grup Canca ve pop sanatçıları Buray ve Oğuzhan Koç, Gümüşhanelilere keyifli anlar yaşattığı konserde konuşan Başkan Çimen, kendisine destek için konser düzenleyen iş adamlarına da teşekkür etti. Başkan Çimen, “Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. 2014'te 41 projemiz vardı. Bunların 36'sını yaptık. Şimdi de 20'nin üzerinde projemiz var.  Şehrimizi marka kent yapmak için mücadele ediyoruz. Ekibimizle çalıştık. Ama şükürler olsun, sizin karşınıza dimdik şekilde geldik. Bu gücü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan'dan aldık. Türkiye'de ilk açıklanan beş belediye başkanından birisiyim. Ben her zaman Cumhurbaşkanımızın güvenine layık oldum. Layık olmaya da devam edeceğim. Yapılan en son araştırmalarda bütün partilerin tamamından fazla oy alıyoruz. Ama diyoruz ki daha güçlü olmamız lazım. Gümüşhane'yi yönetmek için can olmak lazım. 31 Mart akşamı inşallah zaferi hep beraber kutlayacağız. Bu şehirde 5 yıldır hiç kimseyi siyasi görüşünden dolayı farklı tutmadım. Bugün onun karşılığını görüyorum” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!