Giresun Alışveriş Festivali ve Yöresel Tatlar Pazarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Giresun Alışveriş Festivali ve Yöresel Tatlar Pazarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 16:43

Giresun Alışveriş Festivali ve Yöresel Tatlar Pazarı açıldı

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA)- 15. ‘Giresun Alışveriş Festivali’ ve ‘Yöresel Tatlar Pazarı’ liman sahasında açıldı.

Alışveriş Festivali’nde, giyimden gıdaya, hediyelik eşyadan oyuncağa binlerce ürünü ekonomik fiyatlardan bulmak mümkün. Erzurum’un meşhur cağ ve kuyu kebabı, Kastamonu’nun balı, Adıyaman’ın kahvesi, İzmit’in pişmaniyesi, Hatay’ın salçası, Kars’ın kaşarı, Çorum’un leblebisi ve birçok yöreye has yöresel tatlar, Alışveriş Festivali etkinliği kapsamında isteyenlere sunuluyor. Festival alanında kurulan Lunapark da, adrenalin tutkunlarına heyecan dolu dakikalar yaşatıyor.

Öncü Fuarcılık Koordinatörü Hakan Karaahmet, Giresun’un sosyo-ekonomik hayatına renk katmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Giresun Alışveriş Festivali’nin bu yıl daha renkli ve zengin geçtiğini söyledi. Binlerce ürünün ekonomik fiyatlarla tüketiciye sunulduğunu kaydeden Karaahmet, “Festivale bu yıl yöresel tat ve lezzetleri de kattık. Yurdumuzun dört bir köşesine has yöresel ürünleri Giresunluların damak tadına sunduk” dedi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!