Üniversitelilerden Mehmetçiğe destek

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilerden Mehmetçiğe destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2018 18:07

Üniversitelilerden Mehmetçiğe destek

Haberin Devamı

Mustafa KANLI/GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP Üniversitesi öğretim görevlisi Zaim Başaslan'ın sosyal medyadan askerlere destek amacıyla başlatılan kampanyayla Mehmetçiğe, 20 bin liralık iç çamaşırı ve içlik alınarak Kilis ve İslahiye'de bulunan jandarma ve özel harekat birliklerine teslim edildi.
Gaziantep Üniversitesi öğretim görevlisi Zaim Başaslan'ın sosyal medyadan askerlere küçük çapta yardım yapmak istemesinin, ardından öğrencilerden gelen büyük destek üzerine 20 bin liralık iç çamaşırı ve içlik toplandı. Alınan giyecekler, Kilis ve İslahiye'de bulunan jandarma ve özel harekat birliklerine teslim edildi.
Hiç bir dernek vakıf ya da kuruluşun altında gerçekleşmeyen tamamen askerine sahip çıkmak için öğrencilerinin ceplerindeki harçlıklarla çorap ve iç çamaşır aldıklarını belirten Zaim Başaslan, "Ben ilk olarak yakın arkadaşlarımdan küçük bir ekibin yardım etmesi için bu paylaşımı yaptım. Ancak öğrencilerinin hassasiyetiyle yardımların çığ gibi büyüdü. Yaklaşık 10 günde 20 bin lira değerinde yardım toplandık. Kimseden para kabul etmeden herkese malzeme almaları gerektiğini söyledik. 8 kişilik ekiple yardımları Gülbaba ile İslahiye'deki birliklere teslim ettik. Bunlar paketleyebildiğimiz yardımlardı, bir de görünmeyen ve paket edilemeyen elle tutulamayan binlerce dua ve selamın bulunuyor. Mesele maddi yardım değil bu küçükken bir anda gençlerin milli hassasiyetiyle büyüyen organizasyon, bir kez daha anladık ki bu milleti kimse bölemez. Bu milleti kimse parçalayamaz biz taşıyabildiğimiz yardımların kat be kat fazlasıyla taşıyamayacağımız kadar dua ve selam getirerek kahraman Mehmetçiğimizin her zaman yanında olduğumuzu göstermek istedik" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!