Tekvando Milli Takımı'na, Gaziantepli antrenör

Güncelleme Tarihi:

Tekvando Milli Takımına, Gaziantepli antrenör
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 13:44

Tekvando Milli Takımı'na, Gaziantepli antrenör

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEPLİ taekwondo antrenörü Hasan Hüseyin Kılınç, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde düzenlenecek Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonası'nda Milli Takım antrenörü olarak görevlendirildi.
Avrupa Taekwondo Birliği (WTE) tarafından organize edilen Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonası 2-5 Kasım 2017 tarihleri arasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde düzenlenecek. Şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek kafilede tecrübeli antrenörler arasında Gaziantepli taekwondo antrenörü Hasan Hüseyin Kılınç da yer aldı.
Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde düzenlenecek Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonası öncesi Konya'da gerçekleştirilen kamp çalışmalarına katılan taekwondo antrenörleri Hasan Hüseyin Kılınç, Şiho Mete ve Volkan Sersan, kenti ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile tanışma ve hatıra fotoğrafı çektirme şansı buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Taekwondo Milli Takımı kafilesine Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diledi.
Gaziantepli taekwondo antrenörü Hasan Hüseyin Kılınç, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde düzenlenecek Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonası'nda Milli Takım antrenörleri ve sporcular olarak, Türkiye'yi gururla temsil edeceklerini ve ülkemize şampiyonluklar kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!