Nizip’e ilk semt pazarı yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

Nizip’e ilk semt pazarı yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2020 10:05

Nizip’e ilk semt pazarı yapılıyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip Belediyesi, vatandaşların alışverişlerini daha elverişli şartlarda yapabilecekleri, pazarcı esnafının da ticaretini modern bir ortamda sürdüreceği 'Semt pazarı' projesini hayata geçirdi.

Çelik konstrüksiyon taşıyıcı sisteme sahip ve bin 721 metrekare alanı ile ilçeye bir semt pazarı kazandırmaya hazırlanan Nizip Belediyesi, Kıbrıs Mahallesi’nde temel hafriyat ve inşaat çalışmalarına başladı. Kıbrıs Mahallesinin yanı sıra, İstasyon, Hafızpaşa ve Yunus Emre mahalle sakinlerinin de yararlanabilecekleri ilk semt pazarı projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, "Nizip Belediyesi olarak mahalle muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizden gelen talepler doğrultusunda mahallelerimizin sorunlarını teker teker çözüme kavuşturuyoruz. Bu kapsamda 4 mahallemizin de rahatlıkla faydalanacağı semt pazarı çalışmalarına start verdik. Kent kimliğine artı değerler katacak olan semt pazarımızı hizmete sunarak halkımızın daha rahat bir ortamda alışveriş yapmalarına olanak sağlamış olacağız. Kaliteli, nitelikli ve modern yatırımlarımızın sayısını her geçen gün artırıyoruz. İlçemiz her türlü hizmetin en iyisini hak eden bir ilçedir" dedi.

Mahalle sakinleri de ilk semt pazarının yapılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!