MHP Gaziantep Milletvekili Taşdoğan’a önemli görev

Güncelleme Tarihi:

MHP Gaziantep Milletvekili Taşdoğan’a önemli görev
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2021 15:56

MHP Gaziantep Milletvekili Taşdoğan’a önemli görev

Haberin Devamı

GAZİNTEP,(DHA)- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan MHP'de Grup Yönetim Kurulu Asil Üyeliği’ne seçildi.
MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Yönetim Kurulu Asil Üyeliği’ne seçildi.  Görevini her şartta en iyi şekilde yerine getireceğini ifade eder MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, "Şahsımı, TBMM MHP Grup Yönetim Kurulu Asil Üyeliği görevine layık gören Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye sonsuz şükranlarımı sunarım. Liderimizin bizlere layık gördüğü bu görevi alnımızın akıyla her şartta yerine getirmek için çabalayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu görevi üstlenmenin onuru ve gururu içerisindeyim. Ayrıca desteklerini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunar, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim" dedi.
GRUP TOPLANTISINDAKİ YERİNİ DE ALDI
MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, bugün düzenlenen MHP Grup Toplantısı ile TBMM MHP Grup Yönetim Kurulu üyesi olarak görevine de başladı. MHP'nin Grup Yönetimi’ndeki ilk ve tek Gaziantepli yönetim kurulu üyesi olan Milletvekili Taşdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Grup Toplantısı esnasında MHP Grup Divanı’nın bulunduğu arka kürsüdeki yerini aldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!