Kılınç'a yeni görev

Güncelleme Tarihi:

Kılınça yeni görev
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2020 10:43

Kılınç'a yeni görev

Haberin Devamı

GAZANTEP, (DHA) - OKULLARDA Hayat Boyu Öğrenme Spor ve Kulüpleri Federasyonu Gaziantep İl Başkanlığı görevine Hasan Hüseyin Kılınç atandı.

Uzun yıllardır taekwondo antrenörü olarak görev yapan ve yüzlerce taekwondo sporcusunun yetişmesinde emeği bulunan Hasan Hüseyin Kılınç, Okullarda Hayat Boyu Öğrenme Spor ve Kulüpleri Federasyonu Gaziantep İl Başkanlığı görevine getirildi. Kılınç başkanlığında oluşturulan Okullarda Hayat Boyu Öğrenme Spor ve Kulüpleri Federasyonu Gaziantep yönetimi ilk toplantısını yaparak, kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirdi. Görev dağılımı ile yeni hedeflerin de belirlendiğini anlatan Kılınç, "Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz toplantılarla 2020 yılı hedeflerimizi ve işbirliği yapacağımız kurumları belirleyeceğiz" dedi.

Spor Şehri Gaziantep kavramının çok değerli olduğuna dikkat çeken Kılınç, Okullarda Hayat Boyu Öğrenme Spor ve Kulüpleri Federasyonu Gaziantep İl Başkanlığı olarak Gaziantep'te önemli projeler gerçekleştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!