Vali Gül: Terörist ve magandalarla mücadeleden taviz yok

Güncelleme Tarihi:

Vali Gül: Terörist ve magandalarla mücadeleden taviz yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 16:35

Vali Gül: Terörist ve magandalarla mücadeleden taviz yok

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP Valisi Davut Gül, İslahiye ilçesini ziyaret etti. Muhtarlar toplantısından sorun ve önerileri dinleyen Gül, "Terör örgütlerini cesaretlendirici faaliyetlere asla göz yummayacağız. Ayrıca düğünlerde silah sıkan magandalara göz açtırmayacağız" dedi.

Kente atanmasının ardından İslahiye ilçesinde incelemelerde bulundu. Vali Davut Gül'e ziyaretinde; İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aşkın Söğüt, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan, İslahiye Kaymakam vekili Lokman Düzgün, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural eşlik etti.
Garnizon Komutanlığında şehit aileleri ve gazilerle yemekte bir araya gelen Vali Davut Gül, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Vali Gül, Belediye Konferans salonunda 70 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Muhtarların taleplerini, sorunlarını dinleyen Vali Gül, dile getiren sorunların öncelik sırasına göre çözümlenmesi noktasında talimat vererek şöyle dedi:
"Düğünlerde silah atılması hepimizin hassasiyeti olmalıdır. birkaç magandanın düğünleri kana bulamasına ve düğünlerde silah atılmaması konusunda ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Düğünlere bu amaçla sivil güvenlik memuru göndereceğiz. Silah atan ve silah atılmasına göz yumanlar hakkında yasal işlem yapacağız. Ayrıca hiç kimsenin terör örgütlerini cesaretlendirici faaliyetlerine izin vermeyeceğiz."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!