Şehit onbaşının isminin verildiği okul kütüphanesi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Şehit onbaşının isminin verildiği okul kütüphanesi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2021 16:15

Şehit onbaşının isminin verildiği okul kütüphanesi açıldı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi’ndeki İslahiye Boğaziçi Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesinde Şehit Piyada Uzman Onbaşı Veysel Günay’ın adının verildiği kütüphane açıldı.

İslahiye’nin Boğaziçi Mahallesi’nde bulunan şehit onbaşının mezun olduğu İslahiye Boğaziçi Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesinde eşi Seyhan Günay tarafından yaptırılan Şehit Veysel Günay’ın adının verildiği okul kütüphanesi açılışına; İslahiye Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Kökce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, şehidin annaesi Ayfer, babası Genco, eşi Seyhan ve 1 yaşındaki kızı Bahar ile öğretmen ve öğrenci ve vatandaşlar katıdı.

2020 yılında Suriye’nin İdlib kentinde, rejim unsurlarının düzenlediği hava saldırısında şehit olan Veysel Günay’ın adının verildiği okul kütüphanesi açılışını annesi , babası ve eşi birlikte yaptı.
Törene katılan İslahiye Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, şehidin isminin kütüphanede yaşatılmasının çok önemli olduğunu ifade etti.
Şehidin eşi Seyhan Günay, kocasının mezun olduğu okulda isminin yaşatılmasının kendilerini gururlandırdığını kaydetti.
Törenin ardından yakınları ve protokol üyeleri mezarlığa giderek hep birlkte şehit onbaşının mezarı başında dua etti.
FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!