İslahiye'de, 'uyuşturucu ile mücadele' toplantısı

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede, uyuşturucu ile mücadele toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 11:30

İslahiye'de, 'uyuşturucu ile mücadele' toplantısı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesinde, Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Kaymakam vekili Eyup Gürdal, başkanlığında 'Uyuşturucu ile Mücadele' toplantısı yaptı.

İlçe Sosyal Hizmetler Merkez Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Yavuzeli Kaymakamı, İslahiye Kaymakam vekili Eyup Gürdal, Belediye Başkan vekili İzzet Aytekin, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Ümit Tahta, İlçe Müftüsü Dr. Ramazan Yıldırım, Daire Amirleri, STK temsilcileri katıldı.

Kaymakam Gürdal, başkanlığındaki toplantıda İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü birer sunum yaptı. Uyuşturucu kullanılan kesimlerin durumu, Kişileri uyuşturucuya sevk eden nedenler ve uyuşturucuyla mücadelede neler yapıldı neler yapılması gerekir ve en önemlisi bugüne kadar yapılan çalışmaların sonuçları tartışıldı.

Bağımlılıkla ilgili mücadelede herkesin üstüne düşen görevi yapmaya çağıran Kaymakam Eyup Gürdal,"uyuşturucu ile mücadelenin aralıksız devam edeceğini, Milli Eğitim tüm okullarda, İmamlarımız mahallelerimizde, Sosyal hizmetlerimiz aile bazında, Güvenlik güçlerimiz sokakta çalışma yaparak kişileri uyuşturucuya yiten nedenlerin tespiti yapılarak rapor hazırlamasını, raporlar sonrasında uyuşturucu kullanan, uyuşturucuya meyilli olan kişilerin bu raporlar doğrultusunda o kişiyi ikna edebileceğine inandığımız kişilerle bire bir mücadele yapılması gerekiyor " dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!