GKV'liler İstanbul'u gezdi

Güncelleme Tarihi:

GKVliler İstanbulu gezdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 09:23

GKV'liler İstanbul'u gezdi

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Kolej Vakfı Özel Ortaokulu beşinci sınıf öğrencileri aileleriyle birlikte idareci ve öğretmenlerinin rehberliğinde İstanbul’da incelemeler yaparak tarihi ve turistik yerleri yakından tanırken katıldıkları 'Güldür Güldür Show' programında da ünlü tiyatrocularla tanışma fırsatı yakaladı.

Gaziantep’ten İstanbul’a giden GKV Özel Ortaokulu öğrencileri İstanbul’un doğal ve tarihi güzelliklerini keşfederken sahne sanatlarının merkezi olarak bilinen İstanbul’da tiyatro ve tiyatroculuk alanında da merak ettikleri birçok sorunun yanıtını bulmak için ünlü televizyon şovu 'Güldür Güldür Show' programının çekimlerine de katılarak bir çok tiyatro ustasıyla tanışarak sahne sanatları hakkında bilgiler aldılar. Program çekimlerine de katılan öğrenciler zaman zaman sahneye çıkarak ünlü oyuncularla birlikte çeşitli gösterilerde rol almayı ihmal etmediler. İstanbul’un doğal ve tarihi güzelliklerine hayran kalan öğrenciler sosyal bilgiler dersinde gördükleri bir çok konuda geçen mekanları da yakından tanıma fırsatı buldular.

Yapılan gezi hakkında bilgi veren GKV Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yeliz Bircan, "Velilerimizin koordinasyonunu gerçekleştirdiği ve bizzat katıldığı ülkemizin güzelliklerini yakından tanıma ve özellikle tarihi ve tabi güzellikleri görmeyi amaçlayan gezimiz başarıyla tamamlandı. Sadece doğal ve tarihi güzelliklerimizi değil, aynı zamanda İstanbul’da tiyatro ve tiyatroculuk hakkında önemli bilgiler ve deneyimler edinen öğrencilerimiz herkesin beğeniyle izlediği Güldür Güldür Show’a katılarak burada sahne sakatları ve tiyatro hakkında merak ettikleri birçok sorunun yanıtını bulma şansı yakaladı. Okullarımız bu tür gezi ve inceleme etkinliklerini önümüzdeki dönemlerde de devam ettirecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!