Gaziantep'te Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu açılışı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu açılışı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2021 16:33

Gaziantep'te Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu açılışı yapıldı

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP Valiliği koordinasyonunda yürütülen '100'üncü Yılda 100 Hayırsever' kampanyası kapsamında Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu açılışı yapıldı.
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Kentin kurtuluşunun 100'üncü yılı olan 2021'de 100 yeni okulun inşa edilmesi için başlatılan  '100'üncü Yılda 100 Hayırsever'  projesi kapsamında yapılan anaokulu açılışı; Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, iş insanları ve hayırseverlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu, 8 derslik, 1 etkinlik salonu,1 yemekhane,  idari ve hizmet odaları birimlerinden oluşurken 320 öğrenci eğitim alabilecek. 
Okulun yapımında emeği geçen hayırseverlere teşekkür eden Gaziantep Valisi Davut Gül  hayırsever iş insanı Hasan Gürkan Bayram'a teşekkür etti.
Yapılan projeye destek verdikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden iş insanı Hasan Gürkan Bayram ise "Rahmetli annemizin ismini yaşatacak olan bu okulda yetişecek olan çocuklarımız için emek vermiş olmak bizim en büyük mutluluğumuz olmuştur. Bize böyle hayırlı bir fırsatı verdikleri için başta sayın valim ve bakan başkanımız olmak üzere katkı veren herkese, sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İş birliği ve el birliği ile yaptığımız bu projeye dahil olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bizlere sunulan her projeye katkı sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!