Rektör Erdal’dan Eskişehirspor’un anlamlı kampanyasına destek

Güncelleme Tarihi:

Rektör Erdal’dan Eskişehirspor’un anlamlı kampanyasına destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2021 17:32

Rektör Erdal’dan Eskişehirspor’un anlamlı kampanyasına destek

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Anadolu Üniversitesi Rektörü Fuat Erdal, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören’i ziyaret ederek, Eskişehirspor’un başlattığı hatıra ormanı kampanyası için bin adet fidan bağışı yaptı. 

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TFF 1’nci lig ekiplerinden Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören’i ziyaret etti. Eskişehir’e katkı sunacak kampanyaların her zaman destekçisi olduğunu ifade eden Rektör Erdal “Orman Bölge Müdürlüğü ve Eskişehirsporumuz tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı proje şehrimize nefes olacak. Eskişehir sevdalısı birisi olarak böylesine faydalı bir projeye dâhil olmak benim için gurur verici. Bir Anadolu kulübü olarak Türkiye futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Eskişehirsporumuz her Eskişehirli gibi benim için de bir futbol takımından hep daha fazlası olmuştur. 1965 yılından beri Eskişehir, hiçbir zaman Eskişehirspor’dan ayrı düşünülmemiştir. Tüm Türkiye’nin bildiği gibi Eskişehirlilerin ve Eskişehir ile bir bağı olan herkesin gönlünde sadece Eskişehirspor sevdası vardır. Benim için de Eskişehir demek aynı zamanda Eskişehirspor demektir. Bilindiği gibi ÜniESES, Üniversiteler bünyesinde resmi anlamda faaliyet gösteren ilk öğrenci topluluğu olarak Anadolu Üniversitesi bünyesinde kurulmuştur ancak bugün ben Anadolu Üniversitesi Rektörü Fuat Erdal olarak değil, Eskişehir’in evladı, Eskişehirspor taraftarı Fuat Erdal olarak buradayım” dedi.

Programda Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal’ın bugün Eskişehirspor taraftarı Fuat Erdal olarak kampanyaya destek vermesinin kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, Rektör Erdal’a teşekkürlerini iletti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!