Red Bull Saklı Sahne ile dinleyiciler müziğin izini sürecek

Güncelleme Tarihi:

Red Bull Saklı Sahne ile dinleyiciler müziğin izini sürecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2020 12:20

Red Bull Saklı Sahne ile dinleyiciler müziğin izini sürecek

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR’de Red Bull Saklı Sahne organizasyonuyla yerli bağımsız müzik sahnesinin en önemli temsilcileri Kalben, Ayyuka, Nilipek, Akın Sevgör ve Lalalar 27 Mart Cuma akşamı müzikseverlerle buluşacak.

Oluşturdugu kürasyonlarla müzikseverlere özgün deneyimler sunan Red Bull, Eskişehir’de alışılmışın dışında bir müzik deneyimi yaşatacak. 27 Mart Cuma akşamı, farklı sahnelerde birçok ismi aynı anda ağırlayacak olan Red Bull Saklı Sahne’de, mekanların isminin son ana kadar sürpriz olarak kalacağı belirtildi. Red Bull, Saklı Sahne’de yerli bağımsız müzik sahnesinin en önemli temsilcilerinden Kalben, Ayyuka, Nilipek, Akın Sevgör ve Lalalar’ı müzikseverlerle buluşturacak. Sıradan bir konser deneyiminden çok daha fazlasını vaat eden Red Bull Saklı Sahne’nin biletleri Biletix’te satışa sunuldu.

KONSERLER AYNI GECE 4 FARKLI MEKANDA

Yerli bağımsız müzik sahnesinin en başarılı isimleri Eskişehir’de aynı gecede farklı sahnelerde buluşacak. Kurguladığı özel programlarla eşsiz müzikal deneyimler sunan Red Bull, TOTAL istasyonlarının katkılarıyla hayata geçirdiği Red Bull Saklı Sahne ile Eskişehirli müzikseverleri heyecanlı bir müzik yolculuğunun peşine düşürecek. 27 Mart Cuma akşamı Eskişehir’de dört ayrı mekanda sahne alacak olan sanatçılar Kalben, Ayyuka, Nilipek, Akın Sevgör ve Lalalar. İsimlerin o gece hangi mekanlarda sahne alacaklarını bulmak tamamen dinleyicilere kalmış. Eskişehir’in dört bir yanına yerleştirilecek ipuçları ise RedBull.com adresinde ve sanatçıların sosyal medya hesaplarında saklı olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!