Online zirvede 13 bin kişi

Güncelleme Tarihi:

Online zirvede 13 bin kişi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2021 13:30

Pandemi nedeniyle üniversitelerde yüz yüze eğitime ara verilirken öğrenci kulüpleri etkinliklerini teknolojik imkanlarla sürdürüyor. Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü de oyun dünyasına ışık tutacak ilk dijital etkinliğe imza attı.

Haberin Devamı

Eskişehir’de iki yıldır büyük katılımla üniversite kampüsünde gerçekleşen Gamer Zirvesi’nin 3’ncüsü pandemi nedeniyle online olarak yapıldı. Twitch isimli uygulama üzerinden yapılan online etkinliğe 13 bin izleyici katıldı.
Yiğit Eren Tiryaki’nin moderatörlüğünde yapılan zirveye oyun sektörünün önde gelen isimleri, e-spor oyuncuları ve popüler yayıncılar katıldı.

BEKLENENDEN ÇOK DAHA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Gamer Zirvesi’ni Yenilikçi Aktif Projeler (YEAP!) ekibi organize etti. YEAP! Koordinatörlerinden Elif Ceren Şahin, her yılın aralık ayında yapılan Gamer Zirvesi’nin mecburen online olmasına rağmen beklenenden çok daha büyük ilgi gördüğünü söyledi. Şahin, “Sadece üniversite öğrencileri değil Türkiye’nin her yerinden ve her yaştan izleyici olduğunu gördük. Türkiye’de yüz binlerce takipçisi olan, e-spor denilince akla gelen isimler bizlerleydi. Eş koordinatörüm İremnur Turan, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz bu zor şartlarda bu başarıya imza attı” dedi.

Haberin Devamı

1999 yılından bugüne faal olan Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü, mart ayında Kampüste Reklam Var, nisan ayında CMYK Medya Günleri, aralık aylarında ise Gamer Zirvesi düzenliyor.

BAKMADAN GEÇME!