ESO’dan ihracatı arttıracak fuar hamlesi

Güncelleme Tarihi:

ESO’dan ihracatı arttıracak fuar hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2019 15:25

ESO’dan ihracatı arttıracak fuar hamlesi

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Sanayi Odası (ESO), üyelerinin yeni iş birlikleri geliştirmelerine katkı sunmak, potansiyel müşteriler ile irtibat kurmalarını sağlamak ve ihracat rakamlarını arttırmak amacıyla yurt içi ve yurt dışı fuar çalışmalarını arttırdı.
16 aylık süreçte yurt içinde 20 farklı fuara, yurt dışında da 7 ayrı fuara stant ve ikili iş görüşmeleri ile katılan ESO, buralarda üyeleri için önemli iş bağlantıları sağladı. Konu hakkında bilgi veren ESO Genel Sekreteri Volkan Günaydın, şöyle konuştu:
“En önemli görevlerimizden birisi sektörel fuarlara stantla katılmak ya da sanayicilerimizin bu fuarlara iştiraklerini sağlanmak. Birçok farklı ülkeden gelen katılımcıların olduğu fuarlarda Eskişehir Sanayi Odası standında bu katılımcılardan ulaşan talepleri toparlıyoruz ve yeni iş fırsatları oluşturmak adına odamız üyelerine iletiyoruz. Yurtiçi fuarlarında toplam 197 adet ikili iş görüşmesine katılım sağlandı. Bu ikili iş görüşmelerinde ve standımızda yaptığımızı görüşmeler sonucunda toplamda 335 adet talep topladık. Bunların hepsini üyelerimize ilettik. Üyelerimizin hâlihazırdaki müşterileri ile görüşmeler planlamak ve yeni fırsatlar yaratmalarına destek olmak amacıyla fuarlara ziyaret organizasyonları da düzenledik. Son bir yıl içerisinde 7 adet uluslararası sektörel fuara ziyaret organizasyonu gerçekleştirdik ve bu organizasyonlara Odamıza kayıtlı firmalardan 124 mavi ve beyaz yakalı personel katılım sağladı"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!