Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kadın başkan

Güncelleme Tarihi:

Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kadın başkan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2018 12:35

Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kadın başkan

Haberin Devamı

Murat AYDIN / OLTU (Erzurum), (DHA)-ERZURUM'un Oltu ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde erkek rakibine 254 oy fark atan Gülsüm Toprak ilk kadın oda başkanı seçilme başarısını gösterdi.
    Efkan Ala Kültür Evi’nde yapılan Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası 17'nci Olağan Genel Kurul toplantısına esnaf yoğun ilgi gösterdi. Toplam 505 esnafın oy kullandığı genel kurulda Gülsüm Toprak 375, rakibi Emrah Ceylan ise 121 oy alırken 9 oy da geçersiz sayıldı. Rakibi Ceylan’a büyük fark atan Gülsüm Toprak, “Seçimde dostluğun, arkadaşlığın ve vefanın güzel bir örneğini yaşadık. Tüm esnaf arkadaşlara, dostlara teşekkür ediyorum. Güvenlerini boşa çıkarmayacağım" diye konuştu
    Seçim sonrası büyük sevinç yaşayan Gülsüm Toprak, İlçede ilk kadın oda başkanı olarak tarihe geçti. 18 yıldır Oltu Esnaf Odasında sekreter olarak görev yaptığını belirten Toprak, "Bunca yıllık tecrübe ve birikimi esnaf arkadaşlarımın yararına kullanacağım. Esnaf arkadaşlarımın sıkıntılarında yanlarında olacağımı bilmelerini isterim. Bana teveccüh gösterip destekleyen esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!