Efkan Ala'ya Oltu'da büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Efkan Alaya Oltuda büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 09:48

Efkan Ala'ya Oltu'da büyük ilgi

Haberin Devamı

Murat AYDIN/ OLTU,(Erzurum), (DHA)- İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, baba ocağı Erzurum'un Oltu ilçesinde çiçeklerle karşılandı.
    Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi’nde tedavi gören annesi Gönül Ala’yı ziyaret ettikten sonra baba ocağı Oltu’ya geçti. Efkan Ala, ilçe girişinde Kaymakam Şenol Turan, Oltu Belediye Başkan Vekili Temel Demirtaş, İlçe Jandarma Bölük Komutan Yüzbaşı Murat Demir Manas, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, Ak Parti İlçe Başkanı A.Eftal Gülcü, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Çevik ve partililer ile vatandaşlar tarafından karşılandı. Karşılamadan sonra Ak Parti ilçe teşkilat binasına geçen Efkan Ala, şunları söyledi:
    "Türkiye'de sıralamaya giren başarı için sizlere teşekkür ediyorum. Net, kalın çizgilerle imza attınız. Türkiye'nin sandık kanalıyla önü açıldıkça Türkiye'de daha hızlı kalkınıyor, daha hızlı büyüyor .Türkiye'deki ekonomik gelişme rakamları açıklandı. Dünyada sıralamaya girecek rakamlar. İnşallah bölgemizede bu cazibe merkezleri teşvikiyle Türkiye'nin aldığı bu teşvik kararıyla daha fazla iş imkanı sağlayacaktır. Biliyorsunuz cazibe merkezi sayesinde Erzurum'da hareketlenmeler başladı."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!