Ankara ATO Congresium’da Erzurum Rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Ankara ATO Congresium’da Erzurum Rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 15:31

ÇOMAKLI'YA YOĞUN İLGİ

2016 yılının ilk kitap fuarı, Eylül Fuarcılık organizasyonu ile 8-17 Ocak tarihleri arasında Ankara ATO Congresium’da kapılarını açtı.
İLESAM’ın üyeleri için yer ayırtması üzerine üyeler belirlenen saatler de kendilerine ayrılan stantta okurları ile buluşan, İLESAM üyesi, basılmış dokuz kitabı bulunan Zekiye Çomaklı da kendine ayrılan saatte ATO Congresium da kitaplarını imzaladı.
ERDEF ve ESAV’ın Ankara da yaşayan Erzurumlulara gönderdiği SMS’ler ile Çomaklı’nın imza gününden haberdar olan hemşerilerinin yoğun ilgisi Çomaklı’yı oldukça duygulandırdı. Yıllarca il genel Meclisi üyeliği, bir dönem ANAP’da İl Başkanlığı yapan Mustafa Palandöken’in oğlu Ahmet Palandöken, Mustafa Gezmiş, Hüsamettin Ceylan’ın kızı Nuray hanım ve daha pek çok Erzurumlunun katıldığı imza gününe en çok ilgi Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’in üzerine odaklandı ve orada bulunanlar Aydemir ile fotoğraf çekilme yarışına girdiler.
Standı ziyaret eden usta gazeteci Yavuz Donat’a ve Milletvekili İbrahim Aydemir’e kitaplarını hediye eden, gördüğü ilgiden dolayı çok duygulanan Çomaklı, “Yavuz Donat gibi bir ustanın ve değerli Milletvekilimiz İbrahim Aydemir beyefendinin ve hemşerilerimin standımı şereflendirmelerinden onur duydum” dedi.
İstanbul ve Ankara başta olmak üzere tüm Türkiye’den 150’den fazla yayınevinin ve 40 sahafın katıldığı ve geçen yıl 200 bin ziyaretçinin ilgi gösterdiği Ankara Kitap Fuarı’nın bu yıl onur konuğu Azerbaycan ve Türk dünyasının ünlü yazarı Anar Rızayev olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!