Elazığ Belediyesi’nden çocuk evlerinde etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Elazığ Belediyesi’nden çocuk evlerinde etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2020 14:36

Elazığ Belediyesi’nden çocuk evlerinde etkinlik

Haberin Devamı

 Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ, (DHA) - ELAZIĞ Belediyesi Konservatuvarı tarafından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerinde düzenlenen bayram etkinliğinde çocuklar bayram sevincini doyasıya yaşadı.
Elazığ Belediyesi, bayram süresince hizmetlerini kesintisiz sürdürürken, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocukları da unutmadı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm yurtta arife günü başlayıp bayram boyunca devam edecek sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle vatandaşlar bayramı evlerinde geçirirken, Elazığ Belediye Konservatuvarı tarafından Çocuk Evlerinde kalan çocuklara özel bayram etkinliği düzenlendi.
Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Koro Şefi Aygün Çam, Türk Sanat Müziği Koro Şefi Gültekin Demirbaş ve Tiyatro Bölümü Bölüm Başkanı Mehmet Reşat Bulut, Çocuk Evlerinde kalan çocuklarla buluştu. Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu ve geleneksel Ramazan bayramı etkinlikleriyle keyifli zaman geçiren çocuklar, müzik dinletisi ve ses yarışmasıyla bayram coşkusunu ve neşesini doyasıya yaşama fırsatı buldu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!