Keşanspor, 9 yıllık aranın ardından yeşil sahalara döndü

Güncelleme Tarihi:

Keşanspor, 9 yıllık aranın ardından yeşil sahalara döndü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2020 13:37

Keşanspor, 9 yıllık aranın ardından yeşil sahalara döndü

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'de Süper Amatör Ligi'nde mücadele ederken 2012 yılında Antalya'nın Korkuteli ilçesinde takım otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 2 futbolcusu yaşamını yitiren ve sonrasında maddi sıkıntılar nedeniyle ligden çekilen 60 yıllık spor kulübü Keşanspor, 8 yıllık aranın ardından yeşil sahalara döndü.

2012 yılında Keşanspor'un yönetici, teknik heyet ve futbolcularını kampa götürmek üzere yola çıkan otobüs, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde şarampole yuvarlandı. Kazada, futbolcular Can Çetinkaya ve Güner Yıldız hayatlarını kaybederken, 22 kişide yaralandı. Kazanın ardından maddi sıkıntılar yaşayan ve aynı yıl yapılan genel kurulda yönetimine aday çıkmayan kulüp, ligden çekilmek zorunda kaldı. 8 yıllık aranın ardından geçen Eylül ayında yapılan olağanüstü genel kurulla yönetimi yeniden belirlenen ve sonrasında teknik kadro ve futbolcu transferleri gerçekleştirdi.

Keşanspor U-19 takımı, geçen Cumartesi günü, Keşan İdman Yurdu Spor ile hazırlık maçı yaptı.12.30'da, Keşan Belediyesi Atatürk Stadı Suni Çim Saha'da başlayan mücadeleyi, Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin ile Yönetim Kurulu üyeleri ile taraftarlar izledi. Uzun bir aranın ardından yeşil sahalara dönen Keşanspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Gergin, "Keşanspor artık fiilen yeşil sahalarda U-15, U-19 ve A takım olmak üzere tüm takımlarımızla sonuna kadar mücadele edip taraftarımızı eski Keşanspor’lu günlerine kavuşturacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!