Keşan’da şehidin adı, üstgeçitte yaşatılacak

Güncelleme Tarihi:

Keşan’da şehidin adı, üstgeçitte yaşatılacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2021 16:28

Keşan’da şehidin adı, üstgeçitte yaşatılacak

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-HAKKARİ’nin Şemdinli ilçesinde 2010 yılı Haziran ayında PKK'lı teröristlerce sınır birliğine yapılan saldırıda şehit edilen Edirne Keşanlı Piyade Onbaşı Mustafa Kayın'ın isminin verildiği üstgeçide tabelalar asıldı.

Keşan Belediye Meclisi’nde verilen kararın ardından Şehit Piyade Onbaşı Mustafa Kayın'ın isminin verildiği Keşan Şehirlerarası Otobüs Terminali önündeki üstgeçide tabelalar asıldı. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da, üstgeçide giderek, çalışmaları inceledi.

Tüm şehitlerin adına Şehit Piyade Onbaşı Mustafa Kayın’ın ismi ve hatıralarının sonsuza kadar yaşayacağı üst geçitte görsellerin montaj çalışmalarının gerçekleştiğini ifade eden Helvacıoğlu, “Şehitlerimiz için ne yapsak az. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır dileriz. Şehidimiz Mustafa Kayın’ın ismi ve hatıralarının sonsuza kadar yaşayacağı Keşan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin bulunduğu alandaki üstgeçide ilgili görselin montajı çalışmalarına başladık. Üzerinde huzur ve güven içinde yaşadığımız cennet vatanımız, şehit ve gazilerimizin kahramanlıkları sayesinde bizlere miras kaldı. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır dileriz. Şehitlerimiz için ne yapsak o kadar az” dedi. Şehidin kardeşi Süney Kayın da, ailecek mutlu olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!