Keşan'da nikaha 'koronavirüs' önlemi

Güncelleme Tarihi:

Keşanda nikaha koronavirüs önlemi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2020 15:18

Keşan'da nikaha 'koronavirüs' önlemi

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçe belediyesinde kıyılan nikaha koronavirüs teddbirleri kapsamında çift, şahitler ve nikah memuru dışında davetli alınmadı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan, tüm dünyaya yayılan ve 8 bine yana kişinin ölümüne yol açan koronavirüsün Türkiye'de de görülmesi ve can almasının ardından Keşan Belediyesi'nde de tedbirler arttırıldı. Evlenmek üzere Keşan Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne başvuran Tuğba Özel ve Selim Can Şen'in nikahına, çift, şahitler ve nikah memuru dışında davetli alınmadı.

Keşan Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında sadece 2 şahitle birlikte nikah akdi gerçekleştiriyoruz. Tuğba Özel Ve Selim Can Şen'e sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz. Koronvirüs tedbirleri kapsamında Keşan Belediyesi evlendirme memurluğumuzda kıyılan nikahlarda sadece evlenecek çiftlerimiz ve yalnızca 2 şahidimizle birlikte nikah kıyıyoruz. Tuğba Özel ve Selim Can Şen'in nikah akitlerini gerçekleştirdik. Çiftimize, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz" denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!