Keşan Belediyesi, elektrikten yılda 4 milyon TL tasarruf sağlayacak

Güncelleme Tarihi:

Keşan Belediyesi, elektrikten yılda 4 milyon TL tasarruf sağlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2021 16:28

Keşan Belediyesi, elektrikten yılda 4 milyon TL tasarruf sağlayacak

Haberin Devamı

KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçe Belediyesi ve Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) arasında imzalanan protokolle belediye, ticarethaneden sanayi grubu aboneliğine geçiş yaparak, faturalarda yüzde 20 indirim hakkı kazandı. Belediyenin protokol çerçevesinde yıllık yaklaşık 4 milyon TL tasarruf sağlayacağı bildirildi.

Keşan Belediyesi ile TREPAŞ arasında elektrik aboneliğine dair protokol imzalandı. İmza törenine, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erhan Başaran, Elektrik Mühendisi Mert Biçer, TREPAŞ Takım Lideri Nail Ürkmez ve TREPAŞ Bölge Satış Uzmanı İbrahim Aktuğ katıldı.

Belediye Başkanı Helvacıoğlu, elektrik konusunda önemli bir anlaşma yapıldığını belirterek, “Yılda yaklaşık 4 milyon TL tasarruf sağlayacağız. 22 aydır tasarruf tedbirleri ve kurumsal iş birliklerinin sağlanması konusunda büyük çaba sarf ediyoruz. Temel amacımız tasarruf, mali disiplin, hızlı çalışma ve verimli işler yapma. En başından beri, enerjinin kıymetini iyi bilip tasarruf için önemli adımlar atacağımızın sözünü vermiştik. Bugün bu kapsamda, TREPAŞ müdürlüğümüz ile yeni bir protokol için bir aradayız. Göreve geldikten sonra ticarethane grubunda olan elektrik aboneliğini sanayi grubu aboneliğe çevirdik. Ticarethaneden sanayi grubu aboneliğine geçiş sonrası, ödeyeceğimiz faturalardan yüzde 20’lik oranda tasarruf sağlamış olacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!