Edirneli kadınlara internet reklamcılığı eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Edirneli kadınlara internet reklamcılığı eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2018 16:29

Edirneli kadınlara internet reklamcılığı eğitimi

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)-'TÜRKİYE'nin güçlü kadınları' parolasıyla yola çıkan Habitat Derneği ve Edirne Belediyesi'nin işbirliğiyle Kız Kardeşim Projesi kapsamında kadınlara yönelik internet reklamcılığı eğitimi verildi. 

Kadınların ekonomik ve sosyal konumlarının güçlenmesi, bölgesel ekonomik kalkınmada etkin rol almalarının sağlanması ve ekonomik hayata katılım konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesinin hedeflendiği; Kız Kardeşim Projesi kapsamında Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Eğitim Koordinatörü Nazan Butuner, internet reklamcılığı eğitimi verdi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen eğitimde Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Eğitim Koordinatörü Nazan Butuner, internet reklamcılığının düşük maliyetli, kolay kullanımlı olduğunu ve geniş kitlelere hitap ettiğini söyledi. 
Butuner, "İnternet reklamcılığını kullanarak, ürettiğiniz ürünleri ya da hizmetleri online olarak kullanıcıların ve alıcıların hizmetine sunabilirsiniz.  İnternet reklamcılığı günümüzün en fazla tercih edilen reklamcılık metotlarındandır. İnternet reklamcılığı ile herhangi bir mağazaya sahip olmadan satış yapabilirsiniz. İnternet reklamcılığı kullanarak hedeflediğiniz kitleye oldukça kısa bir süre içerisinde ulaşabilirsiniz. İnternet reklamcılığını kullanarak ürünlerinizi daha kolay satabilir; sunduğunuz hizmetlerden daha da fazla kişinin yararlanmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda internet reklamcılığını kullanarak zamanda tasarruf edebilirsiniz.  Özellikle sosyal medya reklamları günümüzde önemli bir yere sahiptir. Sosyal medya kullanıcıları her geçen gün artmaya devam etmektedir. Bu nedenle de sosyal medya reklamları en iyi reklam yöntemlerinden biridir" dedi.
 
Daha sonra Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Eğitim Koordinatörü Nazan Butuner, eğitime katılanların sorularını yanıtladı. 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!