CHP Edirne Milletvekili Adayları Mazbatalarını Aldı

Güncelleme Tarihi:

CHP Edirne Milletvekili Adayları Mazbatalarını Aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2015 09:27

EDİRNE CHP 1'İNCİ SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OKAN GAYTANCIOĞLU, MAZBATASINI TAYYİP ÖZDURMAZ'DAN ALDI.

Edirne’de ön seçimle belirlenen CHP milletvekili adayları, adliyede düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde CHP’nin milletvekili adayları Edirne’de 29 Mart’ta gerçekleştirilen ön seçimle belli oldu. CHP’den 1’inci sıra adayı Doç.Dr.Okan Gaytancıoğlu, 2’nci sıra adayı Erdin Bircan ve 3’üncü sıra adayı Gürkan Güneser, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Tayyip Özdurmaz’dan mazbatalarını aldı. Adliye 2. Ağır Ceza Mahkeme salonunda yapılan mazbata törenine partililerin yanı sıra CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt ve Merkez İlçe Başkanı Şenol Geçmiş katıldı.
CHP Edirne 1’inci sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada Edirne ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Aldıkları belgenin karşılığını, çok çalışarak, Türkiye’ye ve bölgeye hizmet vererek layıkıyla yerine getirmeye çalışacaklarını belirten Gaytancıoğlu, "Ben Okan Gaytancıoğlu olarak buna söz veriyorum. Ne kadar ciddi bir şey olduğunu şimdi daha iyi anladık. Tüm 17 arkadaşıma da ben teşekkür ediyorum, güzel bir yarış oldu. Sonuçta partililerimizin tercihidir. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.
CHP 2’nci sıra adayı Erdin Bircan da seçilen ya da seçilemeyen 17 kişinin de desteğini yanlarında hissettiklerini söyledi. Şu anda sıralamaya göre hiçbir küskünlük olmadığını dile getiren Bircan, "Barış var, arkadaşlık var, dostluk var, kenetlenme var. Bu kenetlenmenin Edirne’miz için hayırlı olsun diyorum. Ben inanıyorum ki, 3 arkadaş olarak meclise gideceğiz ve Edirne’yi en iyi şekilde temsil edip Edirne’nin hep yukarıya bakmasını sağlayacağız ve hiç yüzünü yere baktırmayacağız" ifadelerini kullandı.
CHP’nin 3’üncü sıra adayı Gürkan Güneser ise ön seçimin demokrasi şöleni içinde geçtiğini kaydederek, "Demokrasi böyle bir şey, sandıktan ne çıkarsa ona uymak zorundayız. Bizler de Türkiye’yi CHP iktidarıyla tanıştırmak için gücümüzün yettiğince çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
İl Başkanı Oktay Bozkurt ise mazbatalarını alan adayları tebrik ederek "İddiamı yineliyorum, Edirne’de 3-0 yapacağız. Ben Edirne halkına ve örgütüme güveniyorum. Tüm kazanamayan adaylarımız da örgütümüzün arkasında. Tüm örgütümüz seferber bir şekilde çalışmaya başladı. İnanıyorum Edirne’den 3 milletvekilimizi Ankara’ya göndereceğiz" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!