Gölyaka’da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Gölyaka’da başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2020 11:27

Gölyaka’da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Haberin Devamı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA) – DÜZCE’nin Gölyaka ilçesinde Liselere Giriş Sınavında başarılı olan öğrenciler Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt tarafından ödüllendirildi.
Düzce’nin Gölyaka İlçesi’nde LGS sınavında yüzde 10’luk dilime girerek başarı elde eden 21 öğrenci ve velileri Güzeldere Şelalesi Sosyal Tesislerinde Kaymakam Abdullah Kurt’un misafiri oldular. Programa Kaymakam Kurt’un yanı sıra Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İlhan Genç ve Prof.Dr. Ayla Keçeci katıldılar.
Programda öğrencilerin başarılarından gurur duyduklarını ve ilerleyen yıllarda başarılarının daha da artmasını beklediklerini dile getiren Kaymakam Abdullah Kurt, “Öğrencilerimizin başarısından iftihar duyuyoruz. 2019 yılında yüzde 5'lik dilimde öğrenci bulunmazken 2020 yılında bu sayının 9’a yükseldi. 2019 yılında yüzde 10'luk dilimde sadece 4 öğrenci bulunurken 2020 yılında bu sayı 21'e yükseldi. Bu ivmenin rastlantı ile değil üst düzey motivasyon, gayret ve sıkı takiple sağlandığını hatırlatmak isterim. Öğrencilerimizin bu başarısının yalnızca bugün değil her zaman takdir göreceğini lise eğitimlerinde de Kaymakamlık olarak yanlarında olacağımızı vurgulamak isterim. Ayrıca bu başarıda emeği geçen başta öğrencilere, öğretmenlere ve özellikle velilere teşekkür ederim” dedi.
Program sonunda öğrencilere Gölyaka Kaymakamlığı tarafından hazırlanan teşekkür belgesi ile kalem seti ve kitap hediye edildi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!