Sosyal mesafeye uyan vatandaşlara teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Sosyal mesafeye uyan vatandaşlara teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2020 15:10

Sosyal mesafeye uyan vatandaşlara teşekkür

Haberin Devamı

DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR’ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında, semt pazarlarında denetimlerde bulunarak sosyal mesafe kurallarına uyan vatandaşlara teşekkür etti.

Bağlar Belediyesi'nin ilçe genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri günlük olarak dezenfekte çalışmalarını devam ettirirken, gece ise cadde ve sokaklar buhar özelliği olan araçların püskürttüğü antiseptik solüsyon ilaçlarıyla dezenfekte ediliyor.

PAZAR GİRİŞLERİNDE MASKE VE ELDİVEN DAĞITILDI
İlçedeki semt pazarlarında zabıta ekipleri, hem vatandaşların ve esnafın ateşini ölçerek Pazar yerine alıyor, hem de maske ve eldiven dağıtarak belirlenen 3 metre sosyal mesafe kuralına uyulması için uyarılarda bulunuyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da, semt pazarlarında denetimlerde bulunarak sosyal mesafe kurallarına uyan vatandaşlara teşekkür etti. Pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden Beyoğlu, "Bu tedbirler ve kurallar sizlerin sağlığını korumak içindir. Sosyal izolasyon, hijyen ve sosyal mesafe kuralları çok önemlidir. Bunlara uyarsak salgının bize ve bizim üzerimizden başka insanlara bulaşmasını önleriz. Genel olarak bunlara uyulduğunu görüyoruz. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!