Kısıtlama gününde 5 mezranın yolu tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Kısıtlama gününde 5 mezranın yolu tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2020 18:26

Kısıtlama gününde 5 mezranın yolu tamamlandı

Haberin Devamı

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi'nce, sokağa çıkma kısıtlaması gününde yaptığı çalışmayla 5 mezranın yolu tamamlandı.
Bağlar Belediyesi, koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda, kırsal yerleşim yerlerindeki hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamanda, Bağlar Belediyesi ekipleri, Uzunbahçe, Övündüler, Ekince, Oğlaklı ve Molla Ali mezralarının yol yapım çalışmalarını tamamlayarak ulaşım sorununu çözüme kavuşturdu.
'BİZİM İÇİN HİZMETTE MAZERET YOK'
Vatandaşlara hizmet götürebilmek için yoğun bir mücadele içerisinde olduklarını ifade eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ,"Koronavirüs salgını ülkemizde görülmeye başlandığı tarihten bu yana salgına karşı tedbirlerimizi en üst seviyede almaya devam ederken, diğer belediye hizmetlerimizi de aralıksız sürdürüyoruz. Ramazan ayı başladıktan sonra ve sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan günlerde de çalışmalarınızı yapıyoruz. Bizim için hizmette mazeret yok. Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bugün 5 kırsal mezramızın yolunu tamamlayarak milletimizin hizmetine sunduk" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!