Hasta yakınları için dinleme salonları inşa edilecek

Güncelleme Tarihi:

Hasta yakınları için dinleme salonları inşa edilecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2020 18:21

Hasta yakınları için dinleme salonları inşa edilecek

Haberin Devamı

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, hasta yakınlarının dinlenmeleri amacıyla 4 dinlenme solunu inşa edeceklerini söyledi. 
Büyükşehir Belediyesi'nin her hafta Çarşamba günü düzenlediği 'Muhtar Saati' uygulaması devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda 17'ncisi gerçekleşen buluşmaya Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, DİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gökez, Devlet Su İşleri 10'uncu Bölge Müdürü Veysi Kanat, Karayolları 9'uncu Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, kamu kurum müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda kent genelinde yapılan çalışmalarla ilgili muhtarlara bilgi veren Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Basri Güzeloğlu, yaşlı destek projesiyle kent merkezi 4 ilçede belirlenen 65 yaş üstü bakıma muhtaç bireylerin temel bakım, ev temizliği ve diğer ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade etti. 
Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde 2, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Kadın Hastalıkları Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 1 ve Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 1 olmak üzere toplam 4 hasta yakınları dinlenme salonları inşa edeceklerini anlatan Vali Güzeloğlu, soğuk ve ısıtma sistemli hasta yakını bekleme salonlarında vatandaşlara ücretsiz çay ile çorba dağıtacaklarını aktardı. Vali Güzeloğlu, 25 gün sonra tamamlanıp hizmete girecek olan hasta yakınları dinlenme salonlarında mescit de olacağını sözlerine ekledi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!