Diyarbakır zabıtasından, minibüslere ücret tarifesi denetimi

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakır zabıtasından, minibüslere ücret tarifesi denetimi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2021 13:21

Diyarbakır zabıtasından, minibüslere ücret tarifesi denetimi

Haberin Devamı

Serhat ÖZDEMİR/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir içi minibüslere yönelik ücret tarifesi, dezenfekte ve maske kullanımı ile izin verilen yolcu sayısı kurallarını denetledi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüslere yönelik ücret tarifesi denetimi gerçekleştirdi. Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin farklı noktalarında bulunan minibüs duraklarında gerçekleştirilen denetimlerde, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karar ile belirlenen ücret tarifesini yolcuların görebileceği yerlere asılıp asılmadığı denetlendi.
Ücret tarifesini uymayan ve ücret tarifesini asmayan minibüslere cezai işlem uygulayan ekipler, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında minibüslerin temizlik, dezenfekte, maske ve belirlenen yolcu sayısı kurallarına uyup uymadığını da kontrol etti. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!