Dicle Elektrik'ten koronavirüs tedbirleri

Güncelleme Tarihi:

Dicle Elektrikten koronavirüs tedbirleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2020 12:09

Dicle Elektrik'ten koronavirüs tedbirleri

Haberin Devamı

DİYARBAKIR,(DHA)- DİCLE Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından müşterileri ve çalışanlarını koronavirüse karşı korunmak amacıyla aldığı tedbirler sürüyor. 
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de görülen koronavirüs salgınından müşterilerini ve çalışanlarını korumak için harekete geçen Dicle Elektrik, tedbirler almaya devam ediyor. Acil önlemler sıralamasında, toplantı ve eğitimlerin ertelenmesi, müşterilerle irtibat sağlanan tüm alanların dezenfeksiyonu, tüm binalarda kat ver koridorlara dezenfektan yerleştirilmesi ve yemekhanelerin geçici olarak kapatılması yer alıyor.
İdari İşler Müdürü Haydar Özmen, alınan tedbirlerin çalışanlar kadar müşterileri de kapsadığını açıkladı. Özmen, önceden planlanan ve bir kısmı devam etmekte olan tüm eğitim, geniş katılımlı toplantı ve organizasyonlar ileri tarihlere ertelendiğini belirtti. Maske, el dezenfektanı, çamaşır suyu ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinin tedarikinde bir sorun yaşanmaması için gereken lojistik önlemlerin alındığını söyleyen Özmen, idari binaların tüm ortak kullanım alanlarına dezenfektan cihazları yerleştirildiği belirtti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!