Beyoğlu’ndan 3 aylar ve Regaip kandili mesajı

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu’ndan 3 aylar ve Regaip kandili mesajı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2020 12:50

Beyoğlu’ndan 3 aylar ve Regaip kandili mesajı

Haberin Devamı

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARABAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yarın başlayacak 3 aylar nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yarın başlayacak üç ayların ve  29 Şubat günü kutlanacak Regaip Kandili nedeniyle mesaj yayımlandı. Beyoğlu, mesajında dünya genelindeki tüm mazlumlar ve Müslümanlar için barış, huzur ve esenlik temennisinde bulunarak, mesajında şu ifadelere yer verdi: 
"Yüce dinimiz için ayrı bir öneme sahip olan ve üç aylar olarak ifade edilen Recep, Şaban ve Ramazan’ın manevi iklimi başlıyor. Muhabbetin, bereketin ve sabrın vakti olan üç aylara bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Recep, Şaban ve Ramazan aylarının getirdiği manevi iklimin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnsanlık ve İslam alemi zor bir süreçten geçiyor. 2020 yılına felaketler, afetler ve hastalıklarla başladık. Bu nedenle Müslümanlar olarak  üç ayların manevi  iklimini  iyi değerlendirmeli, yüce rabbimizden milletimiz ülkemiz  ve insanlığın barışı, huzuru için dua ederek af dilemeliyiz. 25 Şubat Salı günü Recep ayı ile beraber mübarek üç ayların manevi iklimine gireceğiz. 29 Şubat Cuma günü ise mübarek Regaip Kandili’nin coşkusunu idrak edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek üç aylarını tebrik eder; birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olmasını dilerim."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!