Başkan Beyoğlu, karantinadan sonra vatandaşlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Beyoğlu, karantinadan sonra vatandaşlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2020 14:53

Başkan Beyoğlu, karantinadan sonra vatandaşlarla buluştu

Haberin Devamı

Mehmet Mucahit CEYLAN/DİYARBAKIR, (DHA)- EŞİ Dürdane Beyoğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine tedbir amaçlı olarak evinde kendisini izole ettiren Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 14 günlük karantina sürecinden sonra ilk iş olarak mahalle ziyaretlerine çıkarak vatandaşlarla buluştu.
Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, karantina sürecinin sona ermesinin ardından esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Bağlar’ın kalbi sayılan dörtyol bölgesinde Nüket Coşkun, Girne,Gürsel ve Fatih Caddeleri’nde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Beyoğlu, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN OLACAĞI MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU
Beyoğlu, kentsel dönüşümde ilk etap çalışmalarının uygulanacağı Kaynartepe Mahallesi’nde de incelemelerde bulunarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların gündeminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak resmi gazetede yayınlanan kentsel dönüşüm projesi vardı.
'BAĞLAR, MODERN BİR ŞEHİR OLACAK'
Bağlar’ın kurtuluşunun kentsel dönüşüm olduğunu belirten vatandaşlar, projenin onaylanmasından dolayı sevinçli olduklarını dile getirdi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dikkatli bir şekilde dinleyen Beyoğlu, kentsel dönüşümde ilk etabın Kaynartepe Mahallesi’nde yapılacağını, ilçenin modern bir şehir yapısına dönüştürülmesini amaçlayan projenin aşamalı olarak eski Bağlar bölgesinin genelinde uygulanacağını kaydetti.
İlk etabın 6 bin 500 insanın yaşadığı alanı ilgilendirdiğini, yaklaşık 1300 yapının bu kapsama alınacağını ifade eden Beyoğlu, "Neredeyse 18 ay boyunca her gün bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızı çok özlemiştik. Bu nedenle karantinadan sonra ilk iş olarak kendileriyle buluştuk. Kentsel dönüşümün başlayacak olmasından dolayı vatandaşlarımız mutlu ve memnun. Halkın desteği tam. İnşallah bu güzel proje ile eski Bağlar bölgemiz, diğer şehirler gibi modern ve gelişmiş bir şehir haline gelecek" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!