Bağlar'ın en işlek caddesi ihya ediliyor

Güncelleme Tarihi:

Bağların en işlek caddesi ihya ediliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2020 10:45

Bağlar'ın en işlek caddesi ihya ediliyor

Haberin Devamı

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi'nce ilçesinin en işlek caddeleri arasında bulunan Sakarya Caddesi'nin ihya edilmesine yönelik çalışmalar sürüyor. 
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu ile Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar ilçesinin günlük alışveriş ve ticarette kalbi sayılan Sakarya Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Caddede yapılacak alt yapı, genişletme ve ihya çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, çalışmalara bir kaç gün içinde başlanması için talimatını verdi.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Sakarya Caddesi için yenileme ve ihya projesine sağladığı destekten dolayı Vali Güzeloğlu'na teşekkürlerine ileterek, "Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Basri Güzeloğlu ile birlikte kentimizde ve Bağlarımızda alışverişin kalbi olan Sakarya Caddesi'nde incelemelerde bulunduk. Sayın Valimizin destekleriyle Sakarya Caddesi'nin ihya ve inşası için gerçekleştireceğimiz projeleri bayramdan sonra hayata geçireceğiz. Diyarbakır'ımıza büyük bir istek ve enerji ortaya koyarak hizmet eden Sayın Valimize desteklerinden ötürü teşekkür ederiz" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!