Bağlar'da çok amaçlı spor sahası kuruluyor

Güncelleme Tarihi:

Bağlarda çok amaçlı spor sahası kuruluyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2021 09:44

Bağlar'da çok amaçlı spor sahası kuruluyor

Haberin Devamı

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi, havalimanı yolu üzerinde 35 bin metrekarelik alanda, golf, voleybol ve farklı branşların yer alacağı çok amaçlı spor sahası kuruyor. 
Bağlar Belediyesi, ilçeye yeni bir spor tesisi daha kazandırıyor. Havalimanı yolu güzergahında Bağlar Belediyesi'ne ait 35 bin metrekarelik alanda içerisinde golf, voleybol ve bir çok spor branşına ev sahipliği yapacak tesisin inşası için çalışma başlattıldı. Alt yapı çalışmalarına başlanan tesisin, kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması amaçlanıyor.
Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüseyin Beyoğlu, projede golf sporundan diğer branşlara, park ve yeşil alan ile sosyal donatı bölümlerine kadar bir çok alanın olduğunu ifade ederek, "Çok amaçlı, prestijli bir proje. İnsanlarımız burada hem dinlenme, hem de spor yapma imkanı bulacak. Çalışmalara başladık. Hayırlısıyla inşallah kısa zamanda kendi imkanlarımızla tamamlayıp, aziz hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bağlar'da hamdolsun artık hizmet ve huzur var" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!