Bağlar'da bozulan parke taşları yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Bağlarda bozulan parke taşları yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2020 15:34

Bağlar'da bozulan parke taşları yenileniyor

Haberin Devamı

Serhat ÖZDEMİR/DİYARBAKIR, (DHA)- BAĞLAR Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında kaldırım ve sokak yenileme çalışmalarını sürdürerek, bozulan parke taşlarını yeniliyor. 
Bağlar Belediyesi, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle tüm yurtta uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalarda bazı mahallelerde bozulan parke taşları yenilendi. Birçok bölgede de ilk kez bu çalışma yapılarak kaldırım ve ara sokaklar günlük yaşam için elverişli hale getirildi. Devam eden çalışmalar kapsamında Mevlana Halit Mahallesi'nin ara sokak ve kaldırımlarına parke taşları döşendi. 
'VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIKLI KOŞULLARDA YAŞAMASINI İSTİYORUZ'
Şehir merkezinde yer alan 12 mahallenin tamamında altyapı ve üstyapı yenileme çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu koşullarda yaşamasını istediklerini söyledi. Beyoğlu, "Göreve geldiğimizde bu mahallelerde yaşayan vatandaşlar hak ettikleri hizmeti alamamaktan şikayet ediyordu. Bunun üzerine seferberlik başlattık. Hafta sonları da olmak üzere gece gündüz çalışarak önemli mesafe aldık. Sokak ve kaldırımları yenileyerek parke taşlarıyla kullanışlı hale getiriyoruz. Bütün gayretimiz kıymetli hemşehrilerimizin sağlıklı ve huzurlu şartlarda yaşamasını sağlamaktır" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!