Beyoğlu'ndan fidan diken çocuklara bisiklet 

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlundan fidan diken çocuklara bisiklet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2019 13:46

Beyoğlu'ndan fidan diken çocuklara bisiklet 

Haberin Devamı

Rihan ALP/ DİYARBAKIR, (DHA)- BAĞLAR Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte fidan dikme çalışmalarına katılan çocukları evlerinde ziyaret ederek bisiklet hediye etti.
Bağlar Belediyesi'nin fidan dikme ve yeşil alan oluşturma çalışmalarına katılan çocukları, Başkan Beyoğlu ile eşi Dürdane Beyoğlu evlerinde ziyaret ederek bisiklet hediye etti. Çocukları mutlu etmenin tarifsiz bir duygu olduğunun altını çizen Başkan Beyoğlu, "Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın fidan dikme çalışmalarına verdiği desteğin tüm vatandaşlarımıza örnek olmasını diliyoruz. Çocuklarımıza sembolik olarak bisiklet hediye ettik. Onların mutluluğu bizim için her şeyden daha değerlidir" dedi.
5 Nisan Mahallesi’ndeki Bozan ve Üstündağ ile Şeyh Şamil Mahallesi’ndeki İlcan ve Taşkın ailelerine konuk olan Başkan Beyoğlu, ailelerle sohbet etti ve çocuklara bisiklet hediyelerini takdim etti. Çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, Başkan Beyoğlu çocuklarla beraber resim çektirerek sevinçlerine ortak oldu.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geleceğin teminatı olarak gördükleri çocukların fidan dikme çalışmalarına katılarak ortaya koyduğu duyarlı davranışların topluma örnek olmasını istediklerini anlatan Beyoğlu, "Fidan dikme çalışmalarımıza katılarak çalışkanlıklarıyla dikkat çeken çocuklarımıza hediye vermek istedik. Bu yüzden ailelerini ziyaret ederek sembolik olarak bisiklet hediye ettik. Onları mutlu görmek bizim için tarifsiz bir duygu ve mutluluktur. Yeşil bir gelecek ve çevre için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!