Bağlar Belediyesi'nden su taşkınlarına önlem

Güncelleme Tarihi:

Bağlar Belediyesinden su taşkınlarına önlem
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2021 13:35

Bağlar Belediyesi'nden su taşkınlarına önlem

Haberin Devamı

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın AK Partili Bağlar Belediyesi, Karacadağ Mahallesi ve bağlı mezralarında yürüttüğü 10 günlük çalışmayla 525 adet beton boru döşeyerek, olası sel felaketi ile su taşkınlarına karşı önlem aldı.
Bağlar Belediyesi, kırsal yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşların taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Belediye, uzun yıllar ihmal edilen alt ve üst yapıdan kaynaklı sorunları çözmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Karacadağ Mahallesi'nde tarım arazileri ile hayvanların zarar görmesine neden olan taşkınlara karşı, yer altına beton boru döşeniyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 10 gün içerisinde Karacadağ Mahallesi merkez ile Laçin, Tezharap, Ziyaret, Terhane, Keloş, Darbey ve Kum Deresi mezralarına, 525 adet beton boru döşedi. Ekipler, Kamışpınar Mahallesi merkezinde ise, yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor.
Bağlar ilçesini, 2 yılda hizmet belediyeciliği ile tanıştırdıklarını dile getiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hizmete hasret kalan kırsal yerleşim alanlarının hak ettiği seviyeye ulaşması için, ekiplerin aralıksız olarak çalışmaya devam ettiğini vurguladı. Beyoğlu, "İlçe tarihinin en büyük hizmetlerini hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Bugün hamdolsun ki, mesai gözetmeden, her zaman ve her koşulda, vatandaşına hizmet götüren bir belediye anlayışını oturttuk. Kırsal yerleşim yerlerine bir yandan yeni yollar açıyoruz, diğer yandan beton boru ve menfez köprüler inşa ederek, ulaşımı elverişli hale getiriyoruz. 'Bağlar'da huzur ve hizmet var' sloganımızı, gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!