Bağlar Belediyesi, şehit polisin adını yaşatacak  

Güncelleme Tarihi:

Bağlar Belediyesi, şehit polisin adını yaşatacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2020 16:36

Bağlar Belediyesi, şehit polisin adını yaşatacak  

Haberin Devamı

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi, Mayıs ayında şehit olan polis memuru Atakan Arslan'ın adını belediyenin ek hizmet binasına verdi. 
AK Parti'li Bağlar Belediyesi, Mayıs ayında Bağlar ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda şehit olan şehit olan polis memuru Atakan Arslan’ın ismini, Diyarbakır Havalimanı yolundaki ek hizmet binasına verdi.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, şehit polisin anısını yaşatmak ve şehitlere olan saygıyı göstermek adına bu kararı verdiklerini ifade ederek, "Şehit polisimiz Atakan Arslan’ın anısını sonsuza dek yaşatacağız. Bağlar halkı ve bizler ilçemizin kaos ve olumsuzluklarla gündeme gelmesini istemiyoruz. Göreve geldikten sonra 15 ayda yaptığımız hizmetlerle ilçemizi güzellikler ve hizmetlerle gündeme getirdik. Bölgemizin ve ilçemizin özü budur. Mayıs ayında yaşanan hain saldırıda Atakan Arslan kardeşimizin şehit olması hepimizi derinden üzdü. Şehitlerimize minnet borcumuz var. Atakan Arslan kardeşimizin anısını yaşatmak ve şehitlerimize olan saygımızı ifade etmek adına bu kararı aldık" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!