Bağlar Belediyesi, köy okulu öğrencilerini ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Bağlar Belediyesi, köy okulu öğrencilerini ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2020 12:57

Bağlar Belediyesi, köy okulu öğrencilerini ağırladı

Haberin Devamı

Elif FİLİZ/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR Bağlar Belediyesi, Çınar ilçesine bağlı Yıllarca Mahallesi Ortaokulu öğrencilerini spor tesislerine ve  eğlence mekanlarına götürdü.
Çınar ilçesinin kırsal bölgesinde yer alan Yıllarca Mahallesi Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle düzenlenen okullar arası spor müsabakaları için geldikleri Diyarbakır’da Bağlar Belediyesi tarafından misafir edildi.
Köy okulunun öğrencileri, oynadıkları basketbol maçının ardında önce Bağlar Belediyesispor tesislerini gezdi. Ardında da Bağlar Belediyesi tarafından bir alışveriş merkezine götürülen çocuklar, buradaki çocuk eğlence ve oyun alanlarını gezdi. Çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve belediye yönetimine teşekkür etti. Eğlence ve oyun merkezinde doyasıya oyunlar oynayarak eğlenen çocuklara Bağlar Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunuldu. Bağlar Belediyespor yönetim kurulu üyesi Sedat Gültekin’in gezi boyunca eşlik ettiği öğrenciler, ilk kez böyle bir olayı yaşadıklarını belirterek, Diyarbakır’dan mutlu ayrıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!