Yabancı dil eğitimini tamamlayan 40 kursiyer, sertifika sevinci yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Yabancı dil eğitimini tamamlayan 40 kursiyer, sertifika sevinci yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2020 12:44

Yabancı dil eğitimini tamamlayan 40 kursiyer, sertifika sevinci yaşadı

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi tarafından açılan ücretsiz Almanca ve İngilizce kurslarını başarıyla tamamlayan 40 kişiye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Pamukkale Belediyesi tarafından 2 ay önce başlatılan başlangıç seviyesindeki İngilizce ve Almanca kursları tamamlandı. Pamukkale Belediyesi'nin Atatürk Caddesi'ndeki ek hizmet binasında 120 saatlik eğim alan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi. İngilizce kursuna katılan 30, Almanca kursuna katılan 10 kişiye, AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki tarafından sertifikaları verildi.

Sertifika töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Örki, düzenlenen bu yabancı dil kurslarının kursiyerlerin hem eğitim hem de sosyal hayatlarına katkısının büyük olacağını belirtti. 2019 yılının ikinci yarısında 17 farklı alanda 46 ücretsiz kurs açtıklarını kaydeden Örki, "Kurslarımız okul hayatı, iş hayatı ve sosyal yaşamda önemli bir eksiği kapatıyor. Ücretsiz kurslarımızın kursiyerlerimize yarar sağladığını bilmek gerçekten doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Kurslarımız devam edecek. Yoğun ilgi gören İngilizce - Almanca kurslarımızın kış dönemi kayıtları 27 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek. A1 ve A2 seviyelerinde gerçekleşecek ücretsiz kurslarımıza 14 yaş üzeri kendini geliştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bugün sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimize de hem okul hem iş hayatlarında başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!