Tematik park ‘Seyir Tepesi Şehir Ormanı’ ziyarete açıldı

Güncelleme Tarihi:

Tematik park ‘Seyir Tepesi Şehir Ormanı’ ziyarete açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2020 14:51

Tematik park ‘Seyir Tepesi Şehir Ormanı’ ziyarete açıldı

Haberin Devamı

PAMUKKALE Belediyesi tarafından 405 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen, içerisinde Seyir Tepesi Şehir Ormanı, hizmete açıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türkiye'nin en büyük tematik parklarından birini ziyarete açtıkları için mutlu olduklarını belirtti. 

Pamukkale Belediyesi tarafından Kınıklı Mahallesi'nde inşa edilen Seyir Tepesi Şehir Ormanı ziyarete açıldı. Vatandaşlar, 405 bin metrekarelik alan üzerine kurulan tesise yoğun ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren şehir ormanına gelen vatandaşlar kendi araçları ve ücretsiz ring seferleri ile muhteşem tesise çıkma imkanı buluyor. Çocuklar için çizgi film kahramanlarının temalarından oluşturulan oyun grupları büyük ilgi görürken, vatandaşlar eşsiz Denizli manzarasında bol bol fotoğraf çektiriyor. Dev horoz heykeli en çok ilgi gören noktalardan biri olurken, seyir salıncağına binen vatandaşlar kenti farklı bir açıdan görme imkanı buluyor. Macera parkuru, dağ kızağı, 5 kuleli zipline ve kay kay parkuru ise adrenalin tutkunlarının uğrak noktası oluyor.

VATANDAŞLAR ÇOK BEĞENDİ

Seyir Tepesi Şehir Ormanı'na gelen vatandaşlardan İnci Dolu, ailesiyle keyifli bir gezi yapma fırsatı bulduğunu belirterek, “Ortam çok güzel. Özellikle çocuklarımız çok güzel vakit geçirdi. Ben herkesin ailecek buraya gelmekten mutluluk duyacağına inanıyorum” dedi. Eda Güldaş ise koronavirüs nedeniyle kapalı ortamlara gitmekten çekinildiğini belirterek, “Burada vakit geçirmek için birçok unsur var. Bana göre Denizli'nin en güzel projelerinden biri olmuş. Burayı çok beğendim” diye konuştu.

‘DEV TESİS DENİZLİ'YE HAYIRLI OLSUN’

Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki, Türkiye'nin en büyük tematik parkını hizmete açtıklarını belirtip, “Halkımız tesisimize büyük ilgi gösterdi. Bu ilgi bizleri mutlu etti. Bu nedenle tüm Denizlili hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın muhteşem Denizli manzarası ve adrenalin noktalarının bulunduğu tesisimize haftanın her günü büyük ilgi göstereceğine inanıyorum. Biz Pamukkale Belediyesi olarak halkımızın mutluluğunu sağlamak için gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin en büyük tematik şehir ormanı olma özelliğini taşıyan bu dev tesis önce ilçemize sonra da Denizli'mize hayırlı olsun” dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!