Pamukkale'de sivrisinek sorununa karşı ilaçlama

Güncelleme Tarihi:

Pamukkalede sivrisinek sorununa karşı ilaçlama
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2021 14:03

Pamukkale'de sivrisinek sorununa karşı ilaçlama

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yaz aylarında sivrisinek sorunu yaşanmaması için kış mevsiminden ilaçlama çalışmalara başladıklarını belirterek, "Ekiplerimiz bu mücadeleyle vatandaşlarımızın yaz aylarını sivrisinek sorunu yaşamadan geçirmesini sağlıyor" dedi.

Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede sivrisinek sorunu yaşanmaması için çalışma başlattı. Belediye ekiplerinin sivrisineklerin yaşamlarını sürdürdüğü rögarları sıcak sisleme yöntemiyle düzenli olarak ilaçladığı belirtildi. İlçe genelinde sayısı 40 bini aşkın olan rögarların 5 araç ve 10 personelle yapılan ilaçlanmasıyla, yaz aylarında yaşanabilecek sivrisinek sorununun önüne geçilebileceği ifade edildi.

Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki, ilçedeki 61 mahallede yaz kış demeden sağlık için çalışmalar yapıldığını söyledi. Sivrisinek sorununun oluşmaması için gerekli önlemleri şimdiden aldıklarını vurgulayan Başkan Örki, "Ekiplerimiz aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Kışın sıcak sisleme ve larva ile mücadele yöntemleri sivrisineklerin çoğalmasını önleniyor. Ekiplerimiz bu mücadele ile vatandaşlarımızın yaz aylarını sivrisinek sorunu yaşamadan geçirmesini sağlıyor. Pamukkale Belediyesi olarak hedefimiz halkımızın mutlu bir yaşam sürmesini temin etmek. Bunun için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!