Pamukkale'de bayram denetimi

Güncelleme Tarihi:

Pamukkalede bayram denetimi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2020 16:10

Pamukkale'de bayram denetimi

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerini denetledi.
Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan bayramı öncesi denetimlerini sıklaştırdı. İlçe genelinde faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamul imalathaneleri tek tek inceledi. Hijyen konusunda hassasiyet gösteren ekipler, işletmelerin imalatları uygun şartlarda yapıp yapmadığını da denetledi. Yapılan denetimlerde halka sağlıksız ürün sunan hiçbir işletmenin bulunmadığı belirtildi.
Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki, halkın sağlıklı ürünlere ulaşmasının kendileri için öncelik olduğunu belirterek, "Bunun için zabıta ekiplerimiz işletmelere yapılan denetimlerle sağlıksız koşulların oluşmasına izin vermiyor. Ramazan Bayramı öncesi en çok talep edilen ürünler olan tatlılar konusunda da denetimler yaparak halkımızın sağlıklı ürünlerle bayramı geçirmesi için hassasiyet gösteriyoruz. Pamukkale'de merdiven altı denilen sağlıksız koşullarda üretim yapmak isteyenlere kesinlikle izin verilmiyor. Bu konuda da gerekli çalışmalar ekiplerimiz tarafından gece gündüz demeden yapılıyor. Halkımızın sağlıklı ürünlere ulaşması için gereken çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!