Pamukkale Belediyesinden bebekli ailelere mama desteği

Güncelleme Tarihi:

Pamukkale Belediyesinden bebekli ailelere mama desteği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2020 15:11

Pamukkale Belediyesinden bebekli ailelere mama desteği

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi, 11 ay ile 15 ay aralığında bebeği olan ve talep eden ailelere ücretsiz devam sütü içerikli mama desteği sağlıyor. Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki, "Pamukkale'de yaşayan her yaştan insanımızın yanında olmaya devam ediyoruz" dedi.

Pamukkale Belediyesi, bebeği olan ailelere mama desteği sağlamaya başladı. Pamukkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde 11 ay ile 15 ay aralığında bebeği olan ailelere ulaşarak, bebeklerin mama kullanıp kullanmadığını tespit ediyor. Alınan bilgilere göre devam sütü içeriği olan bebek mamalar, talep eden ailelere ekipler tarafından teslim ediliyor. Ekipler, ulaştıkları yaklaşık 1500 aileye, mümkün olduğunca hızlı bir şekilde bebek mamalarını teslim ediyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçede yaşayan her vatandaşa özgü hizmetlerinin olduğunu belirti, "Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Hangi kesimin ne tür hizmete ihtiyacı varsa ona yönelik çalışmalar yapıyoruz. 11 ay ile 15 ay aralığında bebek sahibi ailelerimize destek olmak amacıyla devam sütü içeriğinde olan mamaları kendilerine ulaştırıyoruz. Bebekleri 1 yaşında olan ailelerimize ulaşarak mama ihtiyacı olup olmadığını tespit edip, talep eden ailelere bu şekilde destek sağlamış oluyoruz. Biz Pamukkale Belediyesi olarak her yaştan ve her kesimden vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!