Hürriyet'ten Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetten Merkezefendinin kütüphane projesine özel ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2018 14:19

Hürriyet'ten Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Merkezefendi Belediyesi tarafından yaptırılan Merkez Kütüphanesi projesi, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği 'Sign Of The City Awards' organizasyonunda 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde, 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu. Ödülü, Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, İstanbul'daki törende Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un elinden aldı.

Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin sahiplerini bulduğu 'Sign Of The City Awards 2018' organizasyonu İstanbul'da bir otelde, dün (salı) gerçekleştirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Demirören Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, belediye başkanları, gayrimenkul şirketlerinin temsilcileri ve davetliler törene katıldı. Geçen yıl Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı ile ödüle layık görülen Merkezefendi Belediyesi, bu sene de 'Merkez Kütüphane' ile ödülün sahibi oldu. Merkezefendi Belediyesi'nin en önemli vizyon projelerinden biri olan Merkez Kütüphane, bu sene 5'ncisi düzenlenen 'Sign Of The City Awards'da 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Jüri Özel Ödülü'nü almak için sahneye çıkan Merkezefendi Belediye Başkanı AK partili Muhammet Subaşıoğlu'na ödülü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum verdi.

Başkan Subaşıoğlu, iki yıl üst üste projelerinin ödüle layık görülmesinden dolayı büyük bir mutluluk ve gurur yaşadıklarını belirterek, "Merkezefendi Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl yapımına başladığımız Merkez Kütüphane ile ilgili 'Sign Of The City Awards' yarışmasında 'Türkiye'de Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldük. Büyük bir mutluluk ve gurur yaşıyoruz" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!