Denizli'de muhtarlar 'beyaz cennet'in semalarında balonla uçtu

Güncelleme Tarihi:

Denizlide muhtarlar beyaz cennetin semalarında balonla uçtu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2021 10:03

Denizli'de muhtarlar 'beyaz cennet'in semalarında balonla uçtu

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte, ilçede görev yapan muhtarlar sıcak hava balonuna binerek 'beyaz cennet'in eşsiz manzarasını yüksekten görme imkanı buldu.

Pamukkale Belediyesi, ilçedeki mahallelerde hizmet veren muhtarlar için balon turu düzenledi. Sabahın erken saatlerinde bir araya gelen muhtarlar, sıcak hava balonlarına bindi. Yaklaşık 1000 metre yüksekliğe çıkan balonlarda doğa harikası Pamukkale'yi yüksekten gören muhtarlar, eşsiz manzaranın keyfini sürdü. Sıcak hava balonuyla travertenlerin üzerinde uçan muhtarlar, yaklaşık yarım saatlik uçuşun ardından yere indi.  
Hacıkaplanlar Mahalle Muhtarı Necdet Kunduracı, ilk kez sıcak hava balonuna bindiğini belirterek, "Pamukkale'yi bir de balondan görme imkanımız oldu. Çok güzel bir manzarayı yüksekten izledik. Çok mutlu olduk" dedi. Kervansaray Mahalle Muhtarı Damla Tuna Bilgen ise, "İlk defa böyle bir tecrübe yaşadım, çok güzeldi. Bu etkinlik için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'ye teşekkür ederim" diye konuştu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!